Technika

A fotózáshoz és a felvételekhez használt technikáról részletes leírást adhatnánk, azonban ezt feleslegesnek tartjuk, hiszen nektek első sorban a kézhez kapott fotók és film minősége a fontos. Professzionális DSLR technikával, CANON és NIKON DSLR vázakkal és a hozzájuk tartozó objektívparkkal, rendszervakukkal, kiegészítőkkel dolgozunk a rendezvényeken. A hang kifogástalan rögzítéséhez RODE mikrofonokat használunk! Meglévő gépparkunkat folyamatosan karbantartatjuk, megújítjuk. Az általunk képviselt PRÉMIUM minőségről beszéljenek inkább munkáink.

A fotózás során a legfontosabb számunkra, és persze számotokra, hogy az elkészült fotókon "Ti magatok" szerepeljetek. A magatok természetességével, szépségével, bohóságával. A fotóink azokat az érzelmeket hivatottak visszaadni, amit ott és éppen akkor átéltetek. Az ilyen pillanatok megörökítése embert próbáló feladat, de mi ezt határtalan lelkesedéssel és kreativitással végezzük. Munkáinknak köszönhetően sok helyszínt bejárunk szerte az országban, világban, keresve a megfelelő környezetet 1-1 kreatív fotózáshoz, de nyitottak vagyunk a Ti ötleteitekre, elképzeléseitekre, hiszen ez elsősorban rólatok szól. Mi ehhez biztosítjuk a megfelelő emberi, technikai és szakmai hátteret, segítőkészséget.

Filmjeink utómunkája, vágása, effektezése, feliratozása, utóhangosítása teljes egészében digitális módon történik, hardware támogatású professzionális non-lineáris vágóprogrammal, ezáltal kiküszöbölve a minőség romlását! A kész vágott film DVD, BluRay, AVCHD MP4 kódolása is hardware-s úton (Cell processzor) történik, így a kész film még élesebb, tisztább képet ad! A DVD, BluRay borítója, lemezcímkéje professzionális fotónyomtatóval készül.

Azonban a kifogástalan technika mit sem ér kellő gyakorlattal, tapasztalattal, lelkesedéssel és kreativitással rendelkező szakemberek nélkül! Ezért fontos számunkra, hogy mindig naprakészek legyünk 1-1 rendezvény lebonyolítását illetően, a megrendelők kívánságainak, elvárásainak megfelelően tudjuk végezni munkáinkat!

Amit pedig a legfontosabbnak tartunk, hogy nálunk nincs csilivilire összevágott referenciafilm, demoanyag. Nálunk kész filmekbe nézhettek bele, így valós képet fogtok kapni arról, hogy is dolgozunk mi! Így tudjuk garantálni számotokra, hogy a kész anyag átvételekor nem ér benneteket kellemetlen meglepetés! 

Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy elegendő a rendezvényre egy kamera, vagy fényképezőgép, hiszen ami elromolhat, az el is romlik. Ezért van szükség tartalék masinára, vagy ha megtehetitek, akkor + fotósra, cinematográfusra. A második fotós vagy cinematográfus mindazok mellett, hogy technikai biztonságot is nyújt az adott fontos, megismételhetetlen esemény rögzítésében, látványosabbá, emlékezetesebbé teszi az átadott emlékeket, hiszen egy-egy esemény több szemszögből van megörökítve. Javaslatunk tehát, hogy éljetek a több fotós vagy cinematográfus foglalásának lehetőségével, amíg persze van erre szabad kapacitásunk. A híresztelésekkel ellentétben nem elegendő a keresgélést, foglalást az esküvő előtt 1-2 hónapra tartogatni, mert jó eséllyel minden keresett szolgáltatót már 6-12 hónappal korábban lefoglalnak. Ne késlekedjetek, keressetek időben ajánlatkérésetekkel!  

 
Statisztika


 | NOSOFTRÓLUNK | SZOLGÁLTATÁSOK - FOGLALÁS | TECHNIKA | FOTO | FILM | ÁRAK | BLOG | PARTNEREK | KAPCSOLAT |