Rólunk

 

 

Kedves ifjú párok, leendő kedves megbízóink!   2014-től mi is elhoztuk nektek azt a stílust és minőséget, mely egyre jobban terjed szerte a világon, így kis hazánkban is. Egyre több pár ismeri fel azt, hogy sokkal látványosabb és nézhetőbb egy profin leforgatott és összeállított rövidfilm, mint a több órás DOKUMENTUMvideó! Ha megbízást kapunk egy ilyen filmre, akkor nem cél a teljes nap folyamatos dokumentálása, mert abból csak az utóbb említett VIDEO fog megszületni. Sokkal inkább törekszünk a minél több részletet bemutató, rövid és látványos részek felvételére, alkalmazva a manapság elvárt mozifilmes látványvilágot, mely így egy olyan rövidfilmet fog eredményezni, mely nagyban fog hasonlítani egy valódi mozifilmhez, azzal a különbséggel, hogy ennek Ti lesztek a főszereplői. 

Ezért ahol csak tehetjük és lehetőséget és megbízást kapunk rá, több kamerával, több fotóssal dolgozunk a Ti nagy napotok méltó megörökítése céljából! 

Nincsenek kötöttségek, nincsenek megvalósíthatatlan álmok. Célunk olyan emlékeket készíteni, amelyek nemzetközi szinten is megállják a helyüket. Ezért a mozifilmes látványvilág elérése érdekében DSLR platformmal dolgozunk.

Kreatív és fotózsurnaliszta stilusok ötvözésével olyan fotó-sorozatot adunk kezetekbe, melyet évekkel az esküvő után is élvezettel, mosollyal, néhol könnyekkel fogtok végignézni. Nincsenek beállított portréfotók, nincsenek természetellenes pózok. Fotóriporterként, fotózsurnaliszta módon kísérjük végig akár a teljes rendezvényt, törekedve a természetesség ábrázolására, nem avatkozunk be az eseményekbe, hiszen cél az események hangulatának és érzelmeinek visszaadása, mely csak így kivitelezhető.  

Igyekszünk minél közvetlenebb kapcsolatot kialakítani veletek, hiszen nagyon fontos az összhang köztetek és köztünk a fotózás, de a lakodalmi mulatság során is. Így születhetnek olyan emlékek, amilyeneket elképzeltek magatoknak!

Ha tehetitek, akkor válasszátok az esküvő napja előtti vagy utáni kreatív fotózást, hiszen így sokkal több helyszínen megfordulhatunk, sokkal felszabadultabbak lehettek, amelyek elengedhetetlenek a valóban egyedi fotók elkészítéséhez. 

Esküvőtökre, rendezvényetekre kérjetek egyedi árajánlatot, melyhez írjátok le elképzeléseiteket, elvárásaitokat, kívánságaitokat, melyek ismeretében a lehető legrövidebb időn belül egy árajánlatot készítünk számotokra. A többi már csak megbeszélés kérdése.

 

Elsősorban egész napos esküvőket vállalunk, de természetesen ha csak a szertartások fotózására, filmfelvételére, kreatív fotózásra tartanátok igényt, akkor is elkészítjük esküvőtök maradandó emlékeit. Az esküvőkön kívül szinte bármilyen rendezvény riport jellegű fotózását, valamint filmfelvételét vállalni tudjuk, akár több fotóssal, több cinematográfussal is. Számunkra minden esetben fontos, hogy ne mi legyünk az esküvő főszereplői, ezért nem csak rátok, hanem egymás munkájára is odafigyelünk.

Ha esküvői kreatív fotóst, cinematográfust kerestek, akkor elsőként azt kell eldöntenetek, hogy elegendő számotokra egy átlagos hétvégi esküvői 'hobbifotós', 'hobbivideós' munkája, esetleg a rokonok, barátok által marokkamerákkal készített videó, fotós gyakorlattal nem rendelkezők által készített fotók, vagy olyanokra bízzátok ezt a megismételhetetlen napot, akik már több mint 10 éve, kellő kreativitással, tapasztalattal, odaadással, empátiával, professzionális technikával, segítőkészséggel fognak dolgozni, szinte észrevétlenül. 

Miért válasszatok éppen minket?

- mert PRÉMIUM minőséget képviselünk, megfizethető áron
- mert határtalan bennünk a kreativitás
- mert olyat alkotunk számotokra, amit csak kevesen tudnak és akarnak
- mert velünk nem fogtok unatkozni, feledtetjük veletek a nap szervezési gondjait
- mert ha igénylitek, folyamatos segítséget kaphattok tőlünk a nagy napon is
- mert miattunk nem fogtok sehonnan elkésni, ebben segít a részletes forgatókönyv
- mert olyanokra tudjuk rávenni a vendégeket, amire nem is gondolnátok
- mert át tudjuk érezni a nap hangulatát
- mert az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkezünk
- mert akár másik napon is fotózhatunk benneteket kreatívan
- mert nálunk nincsenek kötöttségek, minden az igényeitek szerint fog elkészülni
- és a legfontosabb, hogy riporterként kísérünk benneteket végig, így a valós hangulatot és érzelmeket fogjátok viszontlátni.

Ha Ti is ilyen emlékekre vágytok életetek legszebb napjáról, akkor gyertek el, nézzetek szét! Megfizethető ár, PRÉMIUM minőség! Kreatív, egyedi film és fotó egy helyen!

 

 
Statisztika


 | NOSOFTRÓLUNK | SZOLGÁLTATÁSOK - FOGLALÁS | TECHNIKA | FOTO | FILM | ÁRAK | BLOG | PARTNEREK | KAPCSOLAT |